Güncel Haberler

Denver, Atlanta Deplasmanından Jokic’in Kariyer Rekoru ile Çıktı

Batı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets konuk olduğu Doğu’nun zayıf halkalarından Atlanta Hawks karşısında epey zorlansa da Jokic’in skorer oyunuyla 123-115 kazanmayıbildi. Bu sonuçla Nuggets deplasmanda 10-7, toplamda 25-11 ve Hawks içerde 4-13, toplamda 8-29 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver’da Nikola Jokic 47 sayı ile kariyer rekoru kırarken istatistiklerine 8 ribaund, 5 asist, 2 top çalma da ekledi. Will Barton 28 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Jamal Murray 16 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile ona galibiyet yolunda destek oldular.

Hawks cephesinde Trae Young 29 sayı, 4 ribaund, 12 asist, Kevin Huerter 22 sayı, 8 ribaund ve John Collins 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 blok ile takımları adına direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/_qx9D8EqyFA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Yüksek Skorlu Maçta Atlanta’yı Deplasmanda Yendi

NBA Doğu Konferansı kapışmasında Indiana Pacers konuk olduğu Atlanta Hawks‘ı yüksek skorlu geçen bir mücadelenin …