Güncel Haberler

Eksik Cleveland Evinde Minnesota’ya Kaybetti (Cedi 7 sayı)

Cleveland Cavaliers konuk ettiği denk rakiplerinden Minnesota Timberwolves‘a 103-118’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı. Bu sonuçla Wolves deplasmanda 9-10, toplamda 14-21 olurken, Cavs ise içerde 6-13, toplamda 10-26 oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yıldız uzun Karl-Anthony Towns’dan yoksun olan Wolves’da Gorgui Dieng 22 sayı, 13 ribaund, 6 asist, 4 blok, Shabbaz Napier 21 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Andrew Wiggins ile Robert Covington 15’er sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Tristan Thompson ile Kevin Love’u dinlendiren ve Larry Nance Jr’dan yoksun olan Cavs cephesinde Dante Exum 28 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Collin Sexton 19 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Ante Zizic 15 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise 30 dakika süre almasına rağmen 3-8 isabetle sadece 7 sayı, 2 ribaund, 1 asist, 1 blok ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …