Güncel Haberler

Tofaş, Büyükçekmece’yi Rahat Geçti

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 15.hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘yi beklendiği gibi 110-68’lik skorla çok rahat geçti. Bu sonuçla Bursa ekibi 10-5 ile 4.sırada yer alırken Büyükçekmece ise 3-12 ile 15.sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tofaş‘ta Matt Lojeski 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Tarik Phillip 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Berkan Durmaz 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 4 blok ile gaibiyetin mimarları oldular.

Büyükçekmece cephesinde ise Andrew Andrews 18 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Osiris Eldridge 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Jeremy Saffold 11 sayı, 3 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …