Güncel Haberler

RESMİ: PAOK Tecrübeli Skorer ile Kadrosunu Güçlendirdi

Yunanistan Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde sezonun geri kalanında iddialı bir konuma gelmek isteyen Selanik temsilcisi PAOK, kadrosunu tanıdık ve tecrübeli bir skorerle güçlendirdi.

1.88 boyunda olan 35 yaşındaki tecrübeli skorer Bobby Brown artık Yunan ekibinin başarısı için ter dökecek.

Geçtiğimiz sezon Çin’in Brave Dragons takımında 31 maçta süre alan Brown, 25.8 sayı, 3.5 ribaund, 6.4 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Tecrübeli oyuncu geçen sezon Mornar Bar’da da kısa bir süre forma giymiş, süre aldığı 2 EuroCup maçında 14.5 sayı, 2.5 ribaund, 6.0 istatistikleri ile mücadele etmişti.

Brown aktif olarak basketbol hayatına devam eden en gezgin oyuncularından biri. Kariyeri boyunca 3 kıtada toplam 7 farklı ülkede forma giymişti. Montepaschi Siena (2012-13 Euroleague sayı kralı) Alba Berlin, Beşiktaş, Houston Rockets ve Olympiakos kariyerinde formasını terlettiği önemli kulüpler.

Yunan ekibi aynı zamanda son olarak Pesaro’da forma giyen Birleşik Amerikalı uzun Clint Chapman ile de anlaşırken halen boş olan koçluk koltuğu için de Illias Zouros ile görüşmelere devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …