Güncel Haberler

Fenerbahçe Uzunlarından Yoksun Gitti Yunanistan’a

Turkish Airlines Euroleague 17.hafta mücadelesinde Olympiakos’a konuk olacak Fenerbahçe Beko kafilesinde yeni transfer Malcolm Thomas dışında diğer uzunlar yer almıyor.

Son maçta olduğu gibi koç Obradovic’in kararı doğrultusunda Joffrey Lauvergne yine kadroda yer almazken sakatlıkları bulunan Ahmet Düverioğlu ile Jan Vesely de kadroda yer almayan diğer uzunlar oldular.

Fenerbahçe Beko‘dan yapılan açıklama şu şekildeydi:

“Fenerbahçe Beko’da Arel Üniversitesi Büyükçekmece maçında burkulmaya bağlı sağ ayak bileği iç yan bağ zedelenmesi yaşayan Ahmet Düverioğlu ile tedavi ve bireysel idman sürecini devam ettiren Jan Vesely, takımımızın Yunanistan kafilesinde yer almıyor. Ekibimizde Joffrey Lauvergne, Ekrem Sancaklı ve Ergi Tırpancı da Yunanistan’a seyahat eden kadromuzda bulunmayan diğer isimler.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …