Güncel Haberler

Milwaukee Deplasmanda Chicago Engelini Geçti (Ersan’dan Double-Double)

Milwaukee Bucks konuk olduğu Chicago Bulls‘u zorlanmadan 123-102’lik skorla geçmeyi bildi. Bu sonuçla Bucks içerde 14-3, toplamda 30-5 olurken, Bulls ise toplamda 13-21 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli oyuncumuz Ersan İlyasova, Antetokounmpo’nun dönmesiyle tekrar bench görevine döndü ama yine verimli bir maç çıkardı. 19 dakika sahada kalan tecrübeli yıldız 5-8 isabetle 14 sayı üretirken istatistiklerine 11 ribaund ve 2 asist ekleyerek double-double yaptı.

Bucks’da geri dönen Giannis Antetokounmpo 23 sayı, 10 ribaund, 6 asist, Khris Middleton 25 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Eric Bledsoe 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Bull cephesinde ise Zach LaVine 19 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Lauri Markkanen 18 sayı, 6 ribaund ve Coby White 18 sayı, 4 ribaund, 4 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

1.ERSAN’IN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …