Güncel Haberler

Fenerbahçe 14 Sayıdan Geldi 24 Farkla Kazandı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 14.hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece karşısında 14 sayı farkla geri düşse de 24 sayı farkla kazanıp 2019 yılını galibiyetle kapatmayı başardı. Bu sonuçla sarı lacivertliler 11.galibiyetine ulaşırken Büyükçekmece ise 3 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fenerbahçe Beko‘da Melih Mahmutoğlu 23 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Kostas Sloukas 17 sayı, 3 ribaund, 14 asist, 3 top çalma ve Leo Westermann 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Büyükçekmece cephesinde ise Andrew Andrews 19 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Robert Upshaw 17 sayı, 17 ribaund, 3 asist ve Osiris Eldridge 9 sayı, 10 ribaund, 7 asist ile en iyi direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …