Güncel Haberler

Barcelona El Clasico’da Farklı Kazandı!

2019 yılının son El Clasico’sunda Barcelona konuk ettiği ezeli rakibi Real Madrid‘i 83-63 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Barça 15.maçından 12. galibiyetini alırken aynı galibiyet sayısındaki Real ile durumu eşitlemiş oldu.

1.çeyrek: 22-5
2.çeyrek: 39-27
3.çeyrek: 62-45
4.çeyrek: 83-63

Barça’da Nikola Mirotic 20 sayı, 6 ribaund, Malcolm Delaney 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Kyle Kuric ile Adam Hanga da 10’ar sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Real cephesinde ise Trey Thompkins 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile yegane çift haneli skor üreten isim oldu. Jaycee Carroll 9 ve Walter Tavares 8 sayı ile katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Bayern Deplasmanında Hata Yapmadı

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu FC Bayern Munich karşısında hata …