Güncel Haberler

Anadolu Efes 23 Sayı Farktan Yakalansa da Kazanmayıbildi

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 14.hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen‘i 23 sayı farktan yakalanmasına rağmen 89-83’lük skorla kazanmayıbildi. Bu sonuçla lacivert beyazlılar 13.galibiyetine ulaşırken Daçka ise 7 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes‘de Tibor Pleiss 22 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma, Buğrahan Tuncer 18 sayı, 7 ribaund, Rodrigue Beaubois 11 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Daçka cephesinde ise Doron Lamb 15 sayı, 6 asist, Gary Browne 13 sayı ve Johnathan Hamilton ile Bonzie Colson da 11’er sayıyla takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …