Güncel Haberler

Milwaukee Deplasmanda Atlanta’yı Rahat Geçti (Ersan 18 sayı)

NBA’in iddialı takımlarından Milwaukee Bucks deplasmanda zayıf ekiplerden Atlanta Hawks‘ı 112-85’lik skorla zorlanmadan geçmeyi bildi. Bu sonuçla Bucks deplasmanda 13-3 ve toplamda 28-5 olurken Hawks ise içerde 3-12 ve toplamda 6-26 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dinlendirilen Antetokounmpo yerine ilk beşte başlayan milli yıldızımız Ersan İlyasova 24 dakika sahada kalırken 7-8 isabetle 18 sayı üretirken istatistiklerine 17 ribaund ve 1 blok da ekleyerek double-double yaptı.

Bucks’da Khris Middleton 23 sayı, 8 ribaund, 7 asist ve Brook Lopez 19 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 3 blok ile diğer etkili olan isimlerdi.

Hawks cephesinde genç yıldız Trae Young ikinci çeyrekte sakatlandı ve dönemedi. Alan Crabbe 20 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Kevin Huerter 12 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma ve John Collins 9 sayı, 16 ribaund, 2 asist, 3 blokla takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …