Güncel Haberler

Alba BBL’de Moral Buldu

Almanya easyCredit BBL mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu ligin zayıf rakiplerinden Hamburg Towers karşısında hata yapmadı ve 75-100’lük skorla rahat bir galibiyet aldı.

1.çeyrek: 22-30
2.çeyrek: 25-22
3.çeyrek: 15-22
4.çeyrek: 13-26

Alba’da Rokas Giedraitis 22 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken Landry Nnoko 13 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ve Martin Hermannsson 12 sayı, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Hamburg cephesinde ise Heiko Schaffartzik 15 sayı, Yannick Franke 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Jorge Gutierrez 13 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …