Güncel Haberler

CSKA Moskova VTB’de de Çok Formda

Turkish Airlines Euroleague sahnesinde iyi bir çift maç haftası geçiren ve temsilcimiz Anadolu Efes’i yenerek liderlikten eden CSKA Moskova, VTB Lig sahnesinde konuk olduğu Kalev‘i de 50-91’lik skorla çok rahat geçti.

CSKA’da Daniel Hackett 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Joel Bolomboy 12 sayı, 3 ribaund ve Andrey Vorontsevich 10 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile etkili oldular.

Kalev cephesinde ise Kyle Vinales 14 sayı, 3 asist ile çift haneli skor katkısı verebilen tek isim oldu. Kristjan Kitsing de 8 sayı, 4 ribaund ile destek olmaya çalıştı Vinales’e ama tabiki yeterli olamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, 2. Tur Grubu İlk Maçında Kalev’i Konuk Ediyor

FIBA Europe Cup 2. tur K grubu ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Estonya ekibi BC Kalev‘i …