Güncel Haberler

Doğu’nun Lideri Batı’nın Liderini Devirdi (Ersan 2 sayı)

NBA’de doğu konferansının lideri Milwaukee Bucks, batı konferasının lideri Los Angeles Lakers‘ı konuk etti. Final serisinin bir provası niteliğindeki bu maçta ev sahibi 111-104’lük skorla kazanan taraf odu. Bucks evinde 14-2 olurken toplamda 25-4 oldu. Lakers ise deplasmanda 14-3 ve toplamda 24-5 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 34 sayı, 11 ribaund, 7 asist, George Hill 21 sayı, 3 ribaund ve Khris Middleton 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular. Ersan İlyasova ise 17 dakika sahada kalırken 1-2 isabetle 2 sayı üretirken istatistiklerine 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma da eklemeyi başardı.

Lakers cephesinde ise Anthony Davis 36 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 3 blok ile etkili olurken Lebron James‘in 21 sayı, 12 ribaund, 11 asistlik triple-double performansı da galibiyet için yeterli olamadı. Danny Green de 21 sayı, 4 ribaund ile diğer iyi performans sergileyen isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …