Güncel Haberler

Anadolu Efes Yine Şeytanın Bacağını Kıramadı

Turkish Airlines Euroleague 15.hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği CSKA Moskova karşısında 3 çeyrek iyi bir oyun sergilemiş olsa da sonunu getiremedi ve 80-81 ile kaybettiler. Bu sonuçla lacivert beyazlılar 12-3 olurken liderliği averajla Real Madrid’e verdiler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CSKA cephesinde Mike James 28 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Johannes Voigtmann 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Kyle Hines 16 sayı, 6 ribaund

Anadolu Efes‘de Krunoslav Simon 21 sayı, 5 ribaund, Shane Larkin 18 sayı, 4 asist, 2 top çalma ve Rodrigue Beaubois 10 sayı, 2 ribaund ile takımlarını maç sonuna kadar ayakta tuttular.

EDİTÖR YORUMU:

Euroleague’in lideri ve en formda ekibi olarak evinde son şampiyon CSKA’yı konuk eden temsilcimiz maça aslında çok iyi başladı. Doğuş ve Sertaç’dan gelen enerji, x-faktör katkısı ibrenin tarafımıza dönmesini sağladı. Larkin ile Micic’i tam olarak devreye sokamayan Anadolu Efes yine de skorda kaldı. Doğuş ile James üstünde yaptığımız baskılı savunma etkili olsa da James zaman zaman devreye girip takımının skor yükünü çekti. İkinci yarıyla beraber Larkin de Doğuş’un kaldığı yerden savunmada James karşısında çok iyi iş çıkarırken Simon hücumda sahneye çıkarak takımın skor yükünü çeken isim oldu, Micic yine devreye giremedi. Son çeyrekte ise maalesef James’in sazı eline almasına engel olamadık. Simon’un yorulması, Larkin ile Micic’in de enerjilerinin düşmesi ile skor üretiminde de sorun yaşadık. Anadolu Efes son 5 maçtır kazanamadığı rakibi karşısında yine sonunu getiremedi, şeytanın bacağını kıramadı…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …