Güncel Haberler

Miami, Philadelphia’nın Serisini Noktaladı (Furkan 6 sayı)

Doğu konferansının iki güçlü takımının karşılaşmasında Miami Heat ev sahibi Philadelphia 76ers‘ı 108-104’lük skorla yenerek rakibinin evindeki 14 maçlık serisini sonlandırdı, namağlup ünvanını elinden alındı. Bu sonuçla Heat deplasmanda 9-7 toplamda 20-8 olurken 76ers ise içerde 14-1 ve toplamda 20-9 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Kendrick Nunn 26 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Bam Adebayo 23 sayı, 9 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Jimmy Butler 14 sayı, 7 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

76ers cephesinde ise Joel Embiid 22 sayı, 19 ribaund, 3 asist, 2 blok, Tobias Harris 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Ben Simmons ile Josh Richardson da 17’şer sayıyla mücadele ettiler. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise sadece 8 dakika süre almasına rağmen 2-3 isabetle 6 sayı üretmeyi başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Philadelphia, Batı’nın Lideri Wolves’u Embiid ile Devirdi

NBA Doğu Konferansı’nın zirve takipçilerinden Philadelphia 76ers konuk ettiği Batı’nın lideri Minnesota Timberwolves‘u Embiid’in dominant …