Güncel Haberler

Bojan + Mitchell = 60 (Jazz’ın Galibiyet Formülü)

Utah Jazz sahasında konuk ettiği Orlando Magic‘i iki skoreri Bogdanovic ile Mitchell’ın toplam 60 sayılık performansları eşliğinde 109-102’lik skorla geçmeyi bildi. Bu sonuçla Jazz evinde 11-3 toplamda 16-11 olurken Magic ise toplamda 12-15 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Jazz’da Bojan Bogdanovic 30 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Donovan Mitchell 30 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırlarken Joe Ingles 16 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Rudy Gobert de 12 sayı, 19 ribaund, 5 asist ile onlara eşlik eden diğer isimler oldular.

Magic cephesinde ise D.J. Augustin 22 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Evan Fournier 19 sayı, 4 asist ve Markell Fultz 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile takımları adınan direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …