Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji’nden Farklı Galibiyet

FIBA Europe Cup 2.etap ikinci maçında Holldan ekibi Leiden‘ı konuk eden Bahçeşehir Koleji karşılaşmadan 93-71’lik skorla rahat bir galibiyet çıkardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Cameron Clark 22 sayı, 7 ribaund ile en skorer isim olurken, Dwight Hardy 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve JaJuan Johnson 13 sayı, 4 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan diğer isimler oldular.

Leiden cephesinde ise Anunwa Omot Omot 17 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Worhty De Jong 14 sayı, 5 ribaund, 7 asist ve Tayler Persons 14 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …