Güncel Haberler

Baskonia Zorlu Murcia Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor

İspanya Liga Endesa 13.hafta mücadelesinde Kirolbet Baskonia konuk olduğu UCAM Murcia‘yı kaptan Shengelia’nın liderliğinde 75-86’lık skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Baskonia 7.galibiyetine ulaşırken ev sahibi ise 4 galibiyette kaldı.

Baskonia’da Tornike Shengelia 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Shavon Shields 15 sayı, 5 ribaund ve Luka Vildoza 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Yıldız guardı Askia Booker’dan yoksun olan Murcia cephesinde ise Jarrell Eddie 14 sayı, Marques Townes 12 sayı, 2 asist ve Emanuel Lecomte 9 sayı ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Baskonia’yı Yenerken İkili Averajı da Ele Geçirdi!

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Baskonia‘yı 62-77 gibi farklı bir skorla …