Güncel Haberler

Lakers, Lebron’un Triple-Double’ı ile Kazandı

NBA‘in favorilerinden Los Angeles Lakers konuk olduğu Orlando Magic‘i süper yıldızı Lebron’un triple-double performansı eşliğinde 96-87’lik skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Lakers son 14 maçından 13.galibiyetini alırken deplasmanda 12-1 ve toplamda 22-3 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 25 sayı, 11 ribaund, 10 asist, 2 top çalma ile triple-double yaparken Anthony Davis 16 sayı, 12 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Kendavious Caldwell-Pope da 15 sayı, 3 top çalma ile galibiyet yolunda ona destek olan diğer isimler oldular.

Yıldız uzunu Nikola Vucevic’den yoksun olan Magic cephesinde ise Jonathan Isaac 19 sayı, 8 ribaund, Evan Fournier 18 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Aaron Gordon 14 sayı, 14 ribaund, 4 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/cipiNODn5FU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …