Güncel Haberler

Türk Gecesinde 76ers Farka Gitti (Furkan 5 sayı, Cedi 2 sayı)

Doğu’nun güçlü ekiplerinden Philadelphia 76ers konuk ettiği zayıf rakibi Cleveland Cavaliers‘ı 141-94’lük skorla ezdi geçti adeta. Bu sonuçla 76ers evinde 11-0 ve toplamda 16-7 olurken Cavs ise toplamda 5-17 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli oyuncularımız Cedi Osman ve Furkan Korkmaz karşı karşıya geldiler. Ancak maalesef iki temsilcimiz de vasat hatta kötü performanslarla maçı tamamladılar. Furkan ilk beş başlayıp 19 dakika süre aldığı mücadelede 2-5 isabetle 5 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 1 de top çalma ile takımına katkı verebildi. Cedi de aynı şekilde ilk beş başlayıp 19 dakika süre aldı ve 1-2 isabetle sadece 2 sayı üretip 1 de asist yapabildi.

76ers’da Ben Simmons 34 sayı (kariyer rekoru), 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 2 blok ile yıldızlaşırken Mike Scott 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Trey Burke 21 sayı, 2 ribaund, 8 asist, 4 top çalma ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Darius Garland 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Tristan Thompson 12 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Collin Sexton ile Jordan Clarkson da 10’ar sayıyla takımlarına katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …