Güncel Haberler

Cleveland Evinde Orlando’ya Kaybetti (Cedi 14 sayı)

Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘e 93-87 kaybederek kötü gidişatını sürdürdü. Üst üste 4.galibiyetini alan Magic ise toplamda 11-11 oldu. Cavs ise evinde 3-9 ve toplamda 5-16 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cedi Osman bu kez takımı kaybetmesine rağmen iyi bir performans sergiledi. Milli oyuncumuz yine ilk 5 başlarken 32 dakika sahada kaldı ve 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 4 top çalmayla takımını ayakta tutan isimlerden oldu.

Cavs’da Collin Sexton 19 sayı, 3 ribaund ve Kevin Porter Jr. 12 sayı, 4 ribaund ile diğer etkili olan isimlerdi.

Magic cephesinde ise Terrence Ross 21 sayı, 3 ribaund, Evan Fournier 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Aaron Gordon 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

https://youtu.be/KlxUdIiqGjs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …