Güncel Haberler

Houston Kanada’dan Keyifli Dönüyor

Batı’nın iddialı takımlarından Houston Rockets konuk olduğu son şampiyon Toronto Raptors‘u 119-109 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Rockets toplamda 14-7 olurken Raptors ise içerde 9-2 ve toplamda 15-6 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da Ben McLemore 28 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile x-faktör olurken, James Harden 23 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ile kendisi adına sıradan bir performans sergiledi. Russell Westbrook ise 19 sayı, 13 ribaund, 11 asist, 2 top çalma ile alıştığımız triple-double’larından birine imza atarak galibiyetin baş mimarlarından oldu.

Raptors cephesinde ise Pascal Siakam 24 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Fred VanVleet 20 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve Kyle Lowry 19 sayı, 5 ribaund, 8 asist ile etkili oldular.

https://youtu.be/bmBtgNZydk8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …