Güncel Haberler

Anadolu Efes Zorlu Baskonia Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 12.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes 6 Aralık Cuma günü saat 23:00’te başlayacak maçta Fernando Buesa Arena’da Kirolbet Baskonia karşısında galibiyet arayacak.

Basketbol severlerin beIN Sports 3 ekranlarından izleyebileceği mücadeleyi Christos Christodolou (Yunanistan), Anne Panther (Almanya) ve Michele Rossi (İtalya) hakem üçlüsü yönetecek.

Anadolu Efes ile Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz Avrupa kupalarında bugüne kadar 20 kez karşılaşırken, Efes 11 galibiyet ve dokuz mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan iki karşılaşmada iki ekip de birbirlerini birer kez mağlup ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 18 karşılaşmada Efes 10 galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …