Güncel Haberler

Lakers İçin Deplasman Farketmiyor!

NBA‘in güçlü şampiyonluk favorilerinden olan Los Angeles Lakers konuk olduğu Utah Jazz‘ı 121-96’lık skorla farklı geçerek deplasmandaki formda performansının sürdürdü. Lakers bu sonuçla deplasmanda 10-1 olurken toplamda 19-3 oldu. Jazz ise evinde 8-2 olurken toplamda 12-10 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Anthony Davis 26 sayı, 6 ribaund, 3 blok, Lebron James 20 sayı, 4 ribaund, 12 asist ve Rajon Rondo 14 sayı, 9 ribaund, 12 asist, 2 top çalma ile takımlarını galibiyet taşıyan isimler oldular.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 29 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Bojan Bogdanovic 23 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Rudy Gobert 13 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile takımları adınan direnen isimler oldular.

https://youtu.be/AKcw7KQuNRY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …