Güncel Haberler

Gaziantep Karadağ Deplasmanında Galibiyet Arıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 7.hafta mücadelesinde temsilcimiz Gaziantep 4 Aralık Çarşamba saat 22:00’da Karadağ ekibi Mornar Bar‘ın konuğu olacak.

Karşılaşma S Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz 6 maçın ardından 2 galibiyet toplayabildi ve gruptan çıkma yolundaki ilk 4 yarışında rakiplerinden 2 galibiyet geride kalmış durumda, dolayısıyla mutlak galibiyet çıkarmaları gerekiyor. Gaziantep son maçta evinde Nizhny Novgorod’u 79-76 ile geçmişti. Mornar Bar ise 6 maçın ardından hiç galbiyet alamadı ve doğal olarak da grubun son sırasında yer alıyorlar. Karadağ temsilcisi son maçında konuk olduğu Nymburk’a direnememiş ve 91-74 ile farklı kaybetmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …