Güncel Haberler

Cleveland Kaybetmeye Devam Ediyor (Cedi 10 sayı)

NBA‘in zayıf halkalarından Cleveland Cavaliers konuk ettiği Detroit Pistons karşısında hiç direnç gösteremedi ve sahadan 127-94’lük skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Cavs evinde 3-8 ve toplamda 5-15 olurken Pistons ise deplasmanda 2-9 ve toplamda 8-13 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cedi Osman ilk beş başladığı ve 26 dakika süre aldığı maçta 4-6 isabet ile 10 sayı üretirken istatistiklerine sadece 1 blok ekleyebildi.

Cavs’da Collin Sexton 22 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Tristan Thompson 10 sayı, 14 ribaund ve kenardan gelen Kevin Porter Jr. 12 sayı, 7 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Pistons cephesinde ise Blake Grifin 24 sayı, 4 ribaund, Andre Drummond 17 sayı, 14 ribaund, 4 asist, 5 top çalma, 4 blok ve kenardan gelen Sviatoslav Mykhailiuk 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

https://youtu.be/Rd1xesTVTv8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …