Güncel Haberler

Philadelphia Evindeki Seriyi 10 Maça Çıkardı! (Furkan 7 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk ettiği Utah Jazz‘ı 103-94 yenerken evindeki 10. galibiyetine ulaştı ve namağlup ünvanını korudu. Jazz ise bu sonuçla toplamda 12-9 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Furkan Korkmaz, Richardson’un yokluğunda yine ilk beş başlarken yine bu şansı iyi kullanamadı. 24 dakika sahada kalan milli oyuncumuz 2-6 isabet ile 7 sayı üretirken istatistiklerine sadece 2 ribaund ekleyebildi.

76ers’da Tobias Harris 26 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Al Horford 17 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Joel Embiid 16 sayı, 11 ribaund, 4 asist ve Ben Simmons 14 sayı, 8 ribaund, 9 asist, 4 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Jazz cephesinde ise Rudy Gobert 27 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 3 blok, Donovan Mitchell 18 sayı, 2 ribaund, 3 top çalma ve kenardan gelen Joe Ingles 13 sayı, 8 ribaund, 8 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …