Güncel Haberler

Philadelphia, Indiana Karşısında Çok Zorlandı (Furkan 12 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk ettiği Indiana Pacers karşısında çok zorlansa da 119-116 kazanıp evindeki namağlup ünvanını korudu. 76ers bu sonuçla içerde 9-0 ve toplamda 14-6 olurken, Pacers ise toplamda 12-7 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakat olan Josh Richardson yerine bir kez daha ilk başlayan ve 22 dakika süre alan Furkan Korkmaz 4-9 isabet oranı ile 12 sayı üretirken 2 de top çalma ekledi istatistiklerine.

76ers cephesinde Joel Embiid 32 sayı, 11 ribaund, 4 asit, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Tobias Harris 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Ben Simmons 15 sayı, 6 ribaund, 13 asist, 4 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pacers’da ise T.J. Warren 29 sayı, 4 ribaund ve Malcolm Brogdon 28 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

https://youtu.be/67VyKLjcTsU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …