Güncel Haberler

Bayern Munich BBL’nin Flaş Takımını Rahat Geçti

Bayern Munich konuk ettiği Almanya easyCredit BBL‘nin bu sezonki flaş takımı Crailsheim Merlins‘i hiç zorlanmadan 82-63’lük skorla geçti ve 10.galibiyetine ulaşarak namağlup ünvanını korudu.

Bayern’de Greg Monroe 14 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Vladimir Lucic 13 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ve DeMarcus Nelson 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Crailsheim’da ise Quincy Ford 19 sayı, 6 ribaund, Javontae Hawkins 14 sayı, 3 ribaund ve Aaron Jones 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile takımları adına direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla …