Güncel Haberler

Milwaukee, Cleveland Karşısında Sürprize İzin Vermedi (Cedi 20, Ersan 10 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Milwaukee Bucks konuk olduğu zayıf rakibi Cleveland Cavaliers karşısında zaman zaman zorlansa da sürprize izin vermedi ve sahadan 119-110’luk skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Bucks deplasmanda 9-2 toplamda 16-3 olurken, Cavs ise evinde 3-7 ve toplamda 5-14 oldu.

İki milli oyuncumuz bu maçta karşı karşıya geldiler. Ersan İlyasova Bucks formasıyla kenardan gelip 19 dakika süre alırken 4-7 isabetle 10 sayı üretip istatistik kağıdının diğer taraflarını dolduramadı. Cedi Osman ise Cavs’ı maçta tutan isimlerden biri oldu. İlk beş başlayan ve 38 dakika süre alan Cedi, 8-13 isabetle 20 sayı üretirken istatistiklerine 2 ribaund, 4 asist ve 2 de top çalma ekledi.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 2 blok ile maçın yıldızı olurken kenardan gelen George Hill da 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile onun en büyük yardımcısı oldu.

Cavs cephesinde ise en skorer isim çaylak Darius Garland oldu; 21 sayı, 6 asist ile maçı tamamladı. Cedi dışında onun bir diğer yardımcısı ise kenardan gelen ve 18 sayı, 9 ribaund üreten Larry Nance Jr. oldu.

1- CEDİ’NİN PERFORMANSI:

https://youtu.be/FufTKr2IldA

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …