Güncel Haberler

Asvel Ligde Ünvanını Koruyor

Fransa JeepElite Pro A‘nın en güçlü şampiyonluk adayı Asvel Villeurbanne konuk ettiği Chalons Reims karşısında zorlansa da 83-76 ile kazanmayı bildi. Asvel bu sonuçla 10. galibiyetine ulaşırken namağlup ünvanını da korudu.

Asvel’de Livio Jean-Charles 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Edwin Jackson 17 sayı, 2 ribaund ve David Lighty 13 sayı, 6 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Chalons Reims cephesinde ise Jean Passave-Ducteil 22 sayı, 6 ribaund, Nicolas Moore 15 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Jessie Begarin 12 sayı, 3 ribaund ile takımları adına iyi direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Zalgiris’e Patladı!

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘a patladı adeta …