Güncel Haberler

Clippers Evinde Pelicans’ı Rahat Geçti

Şampiyonluk favorilerinden olan Los Angeles Clippers konuk ettiği New Orleans Pelicans‘ı 134-109’luk skorla hiç zorlanmadan geçti. Bu sonuçla Clippers evinde 11-1 toplamda 12-5 olurken, Pelicans ise toplamda 6-11 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da kenardan gelen Montrezl Harrell 34 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 blok ile en skorer isim olurken, Kawhi Leonard 26 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Paul George 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen bir diğer isim Lou Williams 19 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Pelicans cephesinde ise Brandon Ingram 24 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Jrue Holiday 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen E’Twaun Moore 17 sayı, 3 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …