Güncel Haberler

RESMİ: Zalgiris Rivers Hamlesini Açıkladı

Turkish Airlines Euroleague‘de istediği sonuçları alamayan Litvanya temsicisi Zalgiris Kaunas, Alex Perez ile yollarını ayırdıktan sonra 1 numaraya değil 2 numaraya takviye yapmaya karar vererek tecrübeli bir şutörü kadrosuna kattı.

Sezona İspanya’da Real Betis takımında başlayan K.C. Rivers artık sezon sonuna kadar Zalgiris’in başarısı için ter dökecek.

1.96 boyunda olan 32 yaşındaki solak şutör Liga Endesa’da şuana kadar 10.1 sayı, 2.4 ribaund, 2.2 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 2012-18 yılları arasında Khimki, Real Madrid, Bayern Munich formaları giyen Rivers, 145 Euroleague maçında görev almış bir isim.

Gününde olduğu zaman yay gerisinden çok büyük bir tehdit olan Rivers, zaman zaman aksayan ve gömülü savunmalara karşı üretmekte zorlanan Zalgiris hücumlarına güç katabilecek bir hamle. Dribbling üstünden kendi şutunu da yaratabilmesi ve tabiki tecrübesi ile koç Jasikevicius’un sistemindeki önemli parçalardan biri olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=kKPesGEZwQU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …