Güncel Haberler

Lebron’dan Müthiş İstatistik!

NBA‘in favorilerinden Los Angeles Lakers konuk ettiği Oklahoma City Thunder karşısında zorlansa da Lebron’un komple oyunu ile 112-107 kazanmayı bildi. Lakers bu sonuçla evinde 8-1 toplamda 12-2 olurken, Thunder ise deplasmanda 0-6 ve toplamda 5-9 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lebron James 25 sayı, 11 ribaund, 10 asist, 2 top çalma ile maçın yıldızı olurken tüm takımlara karşı triple-double yapmayı başaran ilk oyuncu olarak da NBA tarihine bir kez daha adını yazdırdı.

Lakers’da en skorer isim 34 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, 2 blok ile Anthony Davis olurken, Kendavious Caldwell-Pope da Lebron-Davis ikilisine 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile destek oldu.

Thunder cephesinde ise Dennis Schröder 31 sayı, 4 ribaund, Danilo Gallinari 25 sayı, 6 ribaund ve Shai Gilgeous-Alexander 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …