Güncel Haberler

Türk Telekom Polonya Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizden Türk Telekom Polonya deplasmanında Salı saat 22:00’da Torun‘un konuğu olacak. Basketbolseverler karşılaşmayı S Sport Plus platformundan takip edebilecekler.

Temsilcimiz 5 maçın adından 4 galibiyetle ve averajla grubun zirvesinde yer alırken Torun ise sadece 1 galibiyetle son sırada. İki takım Avrupa sahnesinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Torun geçtiğimiz hafta Lietkabelis deplasmanında direnememiş ve 98-83’lük skorla kaybetmişti. Hornsby, ülkemizden de yolu geçmiş olan Aminu ve Wright en önemli silahları olarak öne çıkıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …