Güncel Haberler

Sacramento Oyun Kurucu Bogdan ile Şeytanın Bacağını Kırdı

Batı’nın vasat takımlarından Sacramento Kings konuk ettiği Doğu’nun iddialı takımlarından Boston Celtics‘i 100-99 yenmeyi başardı. Celtics son topu kullanma şansını yakaladı ama Smart’ın göz yaşı damlası çemberin içinde biraz vakit geçirip girmemeye karar verdi. Kings bu sonuçla rakibi karşısındaki 10 maçlık galibiyet özlemini de sonlandırmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kings cephesinde Buddy Hield 35 sayı (7-12 3sayı), 6 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken Nemanja Bjelica 12 sayı, 14 ribaund, 4 asist ve daha çok oyun kurucu olarak süre alan Bogdan Bogdanovic ise 12 sayı, 3 ribaund, 10 asist, 2 top çalma ile takımlarını galibiyete taşıyan diğer isimler oldular.

Celtics’de ise Jaylen Brown 18 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma, Kemba Walker 15 sayı, 9 asist ve Daniel Theis 14 sayı, 10 ribaund ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=g1rTX8FnvOw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …