Güncel Haberler

Valencia, Bayern Munich’e Patladı!

Turkish Airlines Euroleague 8.hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği Bayern Munich‘e patladı adeta. 7 maçta sadece 1 kere kazanabilen Yarasalar 82-56’lık skorla Alman ekibini ezip geçerek ikinci galibiyetine ulaştı. Bayern ise 3 galibiyette kaldı bu sonuçla.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Valencia’da Vanja Marinkovic 19 sayı ile takımının en skorer ismi olurken Brock Motum 14 sayı, 2 ribaund, 3 top çalma ve Guillem Vives de 13 sayı ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Bayern cephesinde ise Vladimir Lucic 14 sayı, 2 ribaund ve Maodo Lo 11 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skor üretebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …