Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “İlk Yarıda Maçı Kontrol Altına Aldık.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nde konuk ettiği Galatasaray’ı farklı yenerek yoluna İzmir’de namağlup devam eden Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca, maçtan sonra açıkmalarda bulundu:

“Müthiş bir maç oynadık. Sezon başından bu yana yaptığımız savunma bugün de sahada fark yarattı. Bugün farklı kazandık ama Galatasaray Doğa Sigorta, koç Ertuğrul Erdoğan ile birlikte bir sistem yaratmış ve sezon başından bu yana çok önemli galibiyetler almış bir takım. Onlara bundan sonrası için başarılar diliyorum. Maçın başında savunma kısmını iyi yapmamızın sonrasında Amath ve Yunus’un hücumdaki performanslarıyla ilk yarıda maçı kontrol altına aldık. Çok net bir galibiyet almamız nedeniyle mutluyuz. Taraftarımıızın göstermiş olduğu ilgi ve sevgi de bizi her geçen gün daha büyük bir takım yapıyor. Son olarak liderliğimizi devam ettirdiğimiz bu haftada taraftarlarımızın Özgür Soylu için yapmış olduğu organizasyona dikkat çekmek istiyorum. Özgür Soylu hem Karşıyaka semtinin hem de Karşıyaka taraftarının çok değer verdiği bir isim. Özgür Soylu’ya bir kez daha Allah’tan rahmet ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu galibiyeti takımımla birlikte ona armağan ediyoruz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …