Güncel Haberler

Fenerbahçe Moskova Deplasmanında Kayboldu!

Turkish Airlines Euroleague 8.hafta mücadelesinde CSKA Moskova‘ya konuk olan Fenerbahçe Beko, maalesef kötü gidişatını sürdürdü ve son şampiyona direnemeyerek 88-70 ile kaybetti. Bu sponuçla temsilcimiz 2 galibiyette kalırken CSKA ise galibiyet sayısını 6’ya çıkardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CSKA Moskova’da Mike James 31 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Janis Strelnieks 23 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile galibiyetin mimarı oldular.

Fenerbahçe Beko cephesinde ise De Colo’nun yokluğunda Kostas Sloukas 20 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Derrick Williams 19 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Sarı lacivertlilerin her hafta toparlanmasını bekliyoruz her hafta bir kıvılcım bir reaksiyon bekliyoruz çünkü bizi alıştırdılar yıllardır düştüklerinde kalkmak konusunda. Ama bu sefer düştükleri çukur gerçekten epey derin çünkü konu sadece fiziksel değil, mental olarak da iyi durumda değiller, inançlarını ve özgüvenlerini kaybetmişler. Ülker Arena’da bile yüzlerindeki o hırsı, isteği artık göremiyoruz oyuncuların. Koç Obradovic de zaten bu nedenle maç içerisinde aldığı molada oyuncularını gaza getirebilmek, kendilerine gelmelerini sağlayabilmek için onlara hakaret etti ama bu da yeterli olmadı ki maç içerisinde en ufak bir hareketlenme göremedik. Sarı lacivertliler böyle oynamaya devam ederlerse bir dönemin sonuna geldik demektir, koç Obradovic ve Fenerbahçe rüyası bu sezon sona erer…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …