Güncel Haberler

Memphis Deplasmanda San Antonio’yu Yendi (Parker’ın Forması Emekli Edildi)

Memphis Grizzlies deplasmanda San Antonio Spurs‘ü 113-109 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Grizzlies deplasmandaki ilk galibiyetini alarak toplamda 3-7 oldu. Spurs ise evinde üst üste iki kez kaybederken toplamda 5-5 oldu.

San Antonio Spurs efsane Fransız guardı Tony Parker‘ın formasını maçtan önce yapılan güzel bir seramoninin ardından emekliye ayırdı. Koç Popovich’in konuşması geceye damga vurdu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’da Jaren Jackson 24 sayı, 6 ribaund, 5 asit ile en skorer isim olurken, Dillion Brooks 21 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Jonas Valanciunas da 18 sayı, 12 ribaund, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Spurs cephesinde ise LaMarcus Aldridge 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Rudy Gay 18 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Derrick White 15 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile etkili olan isimler oldular.

1.Koç Popovich’in Parker hakındaki konuşması:

https://youtu.be/6M1wdhwxx7Q

2. MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …