Güncel Haberler

Beşiktaş’ın Rakibi Macar Ekibi Szombathely

FIBA Şampiyonlar Ligi 5.hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş Sompo Sigorta Macar ekibi Szombathely‘i konuk edecek.

BJK Akatlar Arena’nın ev sahipliğinde saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport 2 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz D grubundaki ilk 4 maçının ardından sadece 1 galibiyet alabildi ve grupta 7.sırada yer alıyor. Macar ekibi ise 2 galibiyetle ve averajla 4.sırada yer alıyor. Grubun sürpriz ekiplerinden olan ve Avrupa kupalarındaki tecrübesi sınırlı olan Szombathely’de Juvonte Reddic, Zoltan Perl, Marko Filipovity son maçlardaki performansları ile öne çıkıyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …