Güncel Haberler

Orhun Ene: “Ders Çıkarmamız Gereken Bir Maçtı.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 7.haftasında konuk olduğu Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’u 73-84’lük skorla yenen Tofaş‘da koç Orhun Ene açıklamalarda bulundu.

Tofaş‘ın başarılı koçunun açıklamaları şöyleydi:

23 top kaybının kendilerine yakışmadığını belirterek, “Mental olarak yorgunluğu üzerimizden atıp, önümüzdeki iç saha maçlarına odaklanacağız” dedi.

Ders çıkarmaları gereken bir maç oynadıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Afyon karşısında maçı üçüncü periyotta bitirdik ancak bugün anlamsız 23 top kaybı yaptık. Bizim için çok fazla. Maç da esasında dördüncü periyodun başından itibaren maçlıktan da çıktı esasında. Herkesin biraz dengesi bozuldu, özellikle bizim oyuncularımızın. O anlamda daha kontrol etmek için oynadılar. Bence hata yaptık. Orada daha agresif bir şekilde hücum etmeyi düşünmeleri lazımdı. Savunmada da gevşeyince maçın sonu bu hale geldi. Berkan ve Muhaymin gibi iki tane zaten sakat olan oyuncumuz vardı. Onları ilk defa yavaş yavaş oynatmaya başladık. Devin Williams’ın da ufak bir sakatlığı vardı. Onu da çok zorlamadık. Sammy Mejia ve Matt Lojeski’yi de biraz dinlendirme fırsatı bulduk. Biraz da takım momentumumuzu ve kimyamızı değiştirdiğimiz için ritmimizi kaybettik” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …