Güncel Haberler

Euroleague Takımlarının BBL Kapışmasında Bayern Munich Galip Geldi

Almanya easyCredit BBL mücadelesinde iki Euroleague takımı karşı karşıya geldi ve galip gelen taraf Alba Berlin‘i konuk eden Bayern Munich oldu. Bavyera ekibi karşılaşmayı 84-80 kazanırken altıda altı yaparak namağlup ünvanını korumuş oldu. Alba ise 6 maçın ardından ikinci yenilgisi ile buluşmuş oldu.

Bayern Munich’de Alex King 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken Greg Monroe 13 sayı, 9 ribaund ve Vladimir Lucic 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Alba’da ise Rokas Giedraitis 17 sayı, 3 ribaund, Johannes Thiemann 16 sayı, 3 ribaund ve Martin Hermannsson 13 sayı, 5 ribaund, 6 aist ile takımları adına direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …