Güncel Haberler

CSKA VTB’de Haftanın Maçında Kuban’ı Devirdi

VTB Lig mücadelesinde favori CSKA Moskova konuk ettiği güçlü rakibi Lokomotiv Kuban‘ı Mike James’in etkili oyunu eşliğinde 81-72 yenmeyi başardılar.

CSKA’da Mike James 22 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile maçın yıldızı olurken, Janis Strelnieks 11 sayı, 2 asist ve Andrey Vorontsevich, Darrun Hilliard ile Nikita Kurbanov 10’ar sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Lokomotiv Kuban cephesinde ise Will Cummings 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Mantas Kalnietis 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Johnny O’Bryant 12 sayı, 3 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, VTB Süper Kupa’ya Kuban Galibiyetiyle Başladı

Bu sezon ilk kez VTB Ligi Süper Kupası‘na lig dışından 2 takım davet edildi. Bunlardan …