Güncel Haberler

Barcelona, Betis Deplasmanından Higgins ile Çıktı

İspanya Liga Endesa 8.hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda konuk olduğu Real Betis‘i formda skoreri Higgins’in etkili oyunuyla 95-100’lük skorla geçmeyi bildi. Bu sonuçla Barcelona 8. galibiyetini elde ederken Betis ise 2 galibiyette kaldı.

Barcelona’da Cory Higgins 24 sayı, 5 asist ile en skorer isim olurken, Nikola Mirotic 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Malcolm Delaney de 16 sayı, 5 ribaund ile galibiyet yolundaki diğer etkili isimler oldular.

Real Betis cephesinde ise AJ Slaughter 24 sayı, 2 asist ve Obi Enechionyia 24 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile en skorer isimler olurlarken KC Rivers da 18 sayı, 4 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışan diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …