Güncel Haberler

Denver 21 Sayıdan Dönüp Philadelphia’yı Devirdi (Furkan 12 sayı)

Batı Konfesansı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets konuk olduğu Doğu’nun favorilerinden Philadelphia 76ers karşısında 21 sayıdan geri gelip müthiş bir geri dönüşe imza atarken son topu da Jokic ile değerlendirip mücadeleden 100-97 ile galip ayrılmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver’da Nikola Jokic 26 sayı, 10 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 2 blok ile yıldızlaşırken Jamal Murray 22 sayı, 6 ribaund, 11 asist ve Will Barton 20 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ile ona eşlik eden isimler oldular.

Simmons’dan yoksun olan 76ers cephesinde ise Joel Embiid 19 sayı, 15 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken Tobias Harris 13 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Raul Neto 13 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise 25 dakika süre alırken 12 sayı (3-3 3sayı), 2 ribaund, 1 asist ile takımına katkı sağladı.

1.JOKIC’IN SON SANİYE BASKETİ:

https://youtu.be/0nMRt3Gql1A

2.FURKAN KORKMAZ’IN ÜÇLÜKLERİ:

https://youtu.be/uALvr_3-A7Y

3.MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/OZ8akeZnCTs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …