Güncel Haberler

Bucks Deplasmanda Kawhi’siz Clippers’ı Devirdi (Ersan 2 sayı)

Doğu ve Batı’nın iddialı ekiplerinin karşılaşmasında Milwaukee Bucks ev sahibi Los Angeles Clippers‘ı 129-124’lük skorla devirmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Giannis Antetokoumpo 38 sayı, 16 ribaund, 9 asist, 2 top çalma, 2 blok ile MVP ünvanını hatırlatırken Eric Bledsoe 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen George Hill 24 sayı, 3 ribaund ile ona destek oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise 14 dakika süre alırken 2 sayı (0-4 sahaiçi), 5 ribaund, 1 blok ile katkı verdi.

Kawhi Leonard’dan yoksun olan Clippers cephesinde ise Lou Williams 34 sayı, 6 ribaund, 11 asist ve Montzerl Harrell 34 sayı, 13 ribaund, 5 asist ile takımlarını taşıyan isimler olurlarken Patrick Beverly de onlara 20 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile destek oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …