Güncel Haberler

Bahçeşehir’den Yeni Koçuyla İlk Galibiyet

FIBA Europe Cup‘da Romanya deplasmanında CSU Sibiu‘nun konuğu olan temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, yeni koçu Zafer Aktaş’ın ilk görev aldığı maçta 81-83’lük skorla ilk galibiyetine de kavuşmuş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir Koleji’nde JaJuan Johnson 16 sayı, 2 ribaund, Trae Golden 15 sayı, 3 ribaund, 13 asist ve Mangok Mathiang 13 sayı, 13 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Ev sahibinde ise Isaiah Philmore 20 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Randal Falker 15 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Jordan Chatman 14 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile etkili performanslar sergileseler de galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …