Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv Liginde Rahat

İsrail Winner Ligi 5.hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Ironi Nahariya‘yı 86-65’lik skorla güle oynaya geçmeyi bildi.

Maccabi Tel Aviv’de Jake Cohen 14 sayı, 4 ribaund, 3 sayı, Elijah Bryant 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ve Deni Avdija ile John DiBartolomeo 10’ar sayıyla katkı verdiler.

Nahariya cephesinde ise Jerel McNeal 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Jeff Adrien de 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile ona eşlik etmeye çalıştı ama birlikte takımlarını ayakta tutamadılar.

Ä°lgili resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …