Güncel Haberler

Obradovic: “Çok iyi oynayan bir takıma karşı oynadık ve maçın zor olacağını biliyorduk.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 6.hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’u zor da olsa yenmeyi başaran sarı lacivertlilerde koç Zeljko Obradovic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun tecrübeli koçunun açıklamaları şu şekildeydi:

“Bugün ve iki gün önce bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bizim için çok özel. Senelerdir hep arkamızdalar ve takıma destek olmaya çalışıyorlar. Bu gerçekten bizim için çok değerli. Çok iyi oynayan bir takıma karşı oynadık ve maçın zor olacağını biliyorduk. Sebebi onların oynayış şekli ve bizim olduğumuz durum. Maccabi’den sonra Zalgiris’te çok daha iyiydik, olumlu şeyler gördük. Bugün de aynı şekilde. Önümüzdeki hafta çok önemli. Düzeltmemiz gereken şeyler ve daha iyi oynamamız gereken yerler var. Önümüzde çok fazla maç var. Tüm oyuncuların sağlıklı ve takıma katkıda bulunacak durumda olmaları gerekiyor. Uzun sezonlarda hem antrenmanlarda hem de maçlarda herkesin katkıda bulunması gerekiyor.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …